Türk Kızılayı'nın Somali için düzenlediği yardım kampanyasına destekte bulunan iş adamı İbrahim İletmiş'e bronz madalya beratı verildi.
"Afrika açlık çekiyor, Türk Kızılayı yardıma koşuyor" sloganıyla Somali'ye yönelik başlatılan insani yardım kampanyasına destek olan iş adamı İbrahim İletmiş, Kızılay tarafından bronz madalya ve berat ile ödüllendirildi. Türk Kızılayı Şube Başkanı Avukat Ahmet Elçi ve yönetim kurulu, İletmiş'e madalya ve beratını takdim etti. Elçi, "Türk Kızılayı olarak siz değerli bağışçılarımız vasıtasıyla dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını değerli bağışçılarımız adına birçok yardım faaliyetleri organize etmekteyiz. Bu faaliyetleri sizler vasıtasıyla yapabilmekteyiz. Bizlere bu desteği vermenizden dolayı çok minnettarız. Siz değerli bağışçılar sayesinde ihtiyaç sahibi birçok insanımıza ulaşabiliyoruz. Desteklerinizi esirgemediğiniz için sonsuz teşekkür ederim" dedi.
İş adamı İbrahim İletmiş ise, "Böyle bir yardım yapmaktan dolayı çok mutluyum. Kızılay'ın yaptığı çalışmaları duyuyoruz ve takdir ediyoruz. Bende çorbada tuzumuz olsun duygusuyla yardım yapmaktan dolayı mutluyum" diye konuştu.
(MUD-Y)

14.12.2012 15:02:32 TSI

Editör: Wan Haber