Kızılay tarafından Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkür plaketi verildi. "Kızılay'a destek vermek benim için hem onur hem de vatandaşlık görevidir" diyen Yaşar, vatandaşlara da bu bilinçle hareket etme çağrısında bulundu.
Türkiye Kızılay Derneği Batıkent Şubesi'nin Batıkent Semt Birimi'nde düzenlenen genel kurul toplantısına katılan Yaşar, Kızılay'ın hem savaşta hem çevre felaketlerinde yardıma koşan, ülkemizde ve dünyada önemli görevler yapan bir dernek olduğunu belirterek, "Kızılay dinine, mezhebine, rengine, ırkına bakmadan ihtiyaç anında hizmet veriyor. Dünyanın neresinde mazlum bir halk varsa Kızılay yardım ediyor. Bizler de bu kuruma gerekli destekleri verme bilincinde olmalıyız" dedi.
Toplantıda, Kızılay Derneği'ne verdiği desteklerden dolayı eski Kızılay Derneği Şube Başkanı Yücel Altıntaş tarafından Yaşar'a plaket verildi. Kızılay Derneği'nden plaket almaktan duyduğu gururu ifade eden Yaşar, "Kızılay'a destek vermek benim için hem bir onur hem de hepimiz adına bir vatandaşlık görevidir" dedi.
(BC-CC-Y)

18.02.2013 17:06:19 TSI

Editör: Wan Haber