Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Kızılay Kan Merkezi yetkilileri kan stoklarının tükendiğini belirterek Sakaryalılar'a acil kan bağışında bulunmaları çağrısında bulundu.
Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Kızılay Kan Merkezi yöneticileri Ceyda Topaloğlu ve Sevcan Keleş kış aylarıyla birlikte kan bağışında bulunan vatandaşların sayısının azaldığını bildirdiler. Kan stoklarının tükendiğini belirten Topaloğlu ve Keleş Sakaryalılar'ı kan bağışında bulunmaya davet ettiler.
Sakarya basınından kan bağışının önemine dikkat çeken yayınlar yapılmasını isteyen Kan Merkezi yetkilileri "Yapılacak her kan bağışının bir hayat kurtaracağı unutulmamalıdır. 20-28 Aralık tarihleri arasında Kent Meydanı'nda kuracağımız bağış aracına Sakaryalıar'ın kan bağışlarını bekliyoruz" diye konuştular.
Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ise düzenli olarak kan bağışında bulunduğunu belirtirken Sakarya'da kan bağışının önemi konusunda bilinç oluşturmaya çalışacaklarını söyledi. Matur, Sakaryalılar'ı düzenli bir şekilde kan bağışında bulunmaya davet etti.
(İÇ-İÇ)

18.12.2012 15:44:51 TSI

Editör: Wan Haber