Gaziantep'te faaliyet gösteren, Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Cahit Bingöl'ün sponsorluğunu yaptığı ve onlarca sporcusuyla yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası müsabakalarda şampiyonluklar elde eden Kizami Karate Salonu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen karate şampiyonasında da ipi göğüsledi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen şampiyonada; Hacer Rumeysa Subaşı 1 altın madalya, Yağmur Demir 1 altın madalya alırken, Emine Aybike Subaşı 1 gümüş madalya alarak isimlerini başarı listesine yazdırdı.
Gaziantep'te faaliyet gösteren Kizami Karate Spor Kulübü'nün ana sponsorluğunu üstlenen Şahin Pamuk Enerji A.Ş., sporcuların yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece yapmalarında da önemli rol oynuyor. Kizami Karate Spor Kulübü Karate Hocası Nimet Subaşı, çeşitli şampiyonalarda Türkiye'nin gururu haline gelen sporcuların, katıldıkları turnuvalarda önemli başarılara imza attığını belirterek, verilen desteklerin ve çabaların sonuç verdiğine dikkat çekti. Subaşı, "Bu yıl Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen karate şampiyonasında okulumuzun öğrencilerinden Hacer Rumeysa Subaşı 1 altın madalya, Yağmur Demir 1 altın madalya alırken, Emine Aybike Subaşı 1 gümüş madalya almayı başarmışlardır. Başarılarımızda elbette Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Burhan Cahit Bingöl'ün büyük destekleri bulunmaktadır. Sporun ve sporcunun gelişmesi ve başarılı olmasında kurum ve kuruluşların sponsorluğu çok önemlidir" dedi.
Subaşı, sporcuların önümüzdeki günlerde gerçekleşecek birçok turnuva ve şampiyonaya da yoğun bir antrenman temposuyla hazırlandığını ifade ederek, karate alanında Türkiye ve dünya şampiyonluklarının uzak hedefler olmadığını dile getirdi. Subaşı, şunları söyledi: "Türkiye ve dünya şampiyonlukları sporcularımız destek gördüğü sürece uzak hedefler değildir. Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Burhan Cahit Bingöl'e teşekkür etmek istiyoruz. Kulübümüze destek verdikten sonra sporcularımızın şampiyonluk sayısında önemli artış oldu. Türkiye'de karate okulumuzun varlığı daha çok hissedilmeye, karate dünyasında Gaziantep'in adı ön plana çıkmaya başladı. Kulübümüzün ana sponsoru olan Şahin Pamuk Enerji birçok ihtiyacımızı karşılayarak daha sağlıklı ortamlarda antrenman yapmamızı sağlarken, sporcularımızın temel ihtiyaçları da karşılanmaktadır. Katıldığımız bütün turnuvaların giderlerini üstlenen Şahin Pamuk Enerji, özellikle maddi durumu yetersiz olan çocuklarımızın bu spordaki yeteneklerini rahatlıkla sergilemelerine neden olmaktadır."
(MDC-SO-Y)

04.02.2013 14:32:17 TSI

Editör: Wan Haber