Antalya'nın Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi bünyesinde Fotoğraf ve Cilt Bakım Atölyesi açıldı.
Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi bünyesindeki Fotoğraf ve Cilt Bakım Atölyesi açılışını Manavgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, okul Müdürü Emine Çataltaş, branş öğretmenleri, öğrenciler ve sektör temsilcileri tarafından yapıldı.
Okul Müdürü Emine Çataltaş, Sektörden gelen istekler ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Antalya Temsilciliğinin talebi doğrultusunda Kız Meslek lisesi bünyesinde Fotoğraf Bölümünün açıldığını söyledi.
Çataltaş, "Sektörden gelen talep doğrultusunda Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Antalya Temsilciliği'nin Grafik Fotoğraf alanının Kız Meslek Lisesi'nde de açılması talebi ile birlikte aynı zamanda Grafiğin yanında Fotoğraf alanında da ihtiyacın olması nedeniyle Bakanlığımızın da görüşü alınarak Meslek Lisesi'ne de bu bölüm açıldı. Bakanlığımızdan aldığımız maddi imkanlar dahilinde Fotoğraf Atölyemizi oluşturduk. Öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Bunun yanında saç bakım hizmetleri alanın da bu güne kadar saç bakım dalında örgün öğretim yaparken sektörden gelen talepler doğrultusunda, sektör ihtiyacından yola çıkarak bakanlığımızın gönderdiği ödenek çerçevesinde Cilt Bakım Atölyesi yapılarak bu gün itibarı ile öğrencilerimizi eğitim öğretim imkanına sunuldu" dedi.
(AK-SÇ-Y)

04.12.2012 17:46:24 TSI

Editör: Wan Haber