Bodrum ilçesi Ortakent beldesinden kız istemeye giden bir aile, Milas karayolu üzerindeki Koru köyü yakınlarında kaza yaptı. Kazada anne ve baba hayatını kaybederken, oğulları hafif yaralandı.
Aydın'ın Çine ilçesindeki Burcu M'yı (22) istemeye gittikleri esnada geçirdikleri trafik kazası sonucu otomobilde bulunan anne Fatma Sarı ile baba Kemal Sarı hayatını kaybederken, otomobili kullanan oğulları Kenan Sarı hafif yaralandı.
Bodrum'un Ortakent beldesinde ikamet eden Kenan Sarı (33), yönetimindeki 48 UR 200 plakalı araçla annesi Fatma Sarı ve babası Kemal Sarı ile Aydın'ın Çine ilçesine kız istemek için yola çıktı. Saat 19.40 sıralarında Milas karayolu üzerindeki Koru köyü mevkiinde araç kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Fatma ve Kemal Sarı araçtan fırlayarak tarlaya savruldu.
Kazada hafif yaralanan Kenan Sarı ayakta tedavi edilirken anne ve babası 112 ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Fatma Sarı ve Kemal Sarı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bu arada baba Kemal Sarı'nın bir ay sonra emekli olacağı ve kız istemeye gidecekleri ve düğün hazırlıkları için izin kullandığı öğrenildi.
(EA-HO-Y)

11.01.2013 15:28:24 TSI

Editör: Wan Haber