Van'da bebeğini iple öldüren kadına ceza verildi. Evlilik dışı yaşadığı ilişkiden dolayı bir kız bebeği olan ve 29 yaşındaki  kadın kız bebeğini iple boğarak öldürmüştü ve bu olaydan dolayı yargılanan E.M  1. ağır ceza mahkemesince  müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

29 Yaşındaki E.M daha önce yaşadığı ilişkiden dolayı hamile kalmıştı ve çalışmış olduğu yurdun deposunda kendi çabalarıyla doğum yapmıştı ve bunun ardından doğurduğu kız çocuğunu iple boğarak vahşice öldürdü. Bu olay neticesinde yargılanan vahşi anne 1. ağır ceza mahkemesinde müebbet hapis cezası verildi.

Bebeğini boğarak öldüren kadının verdiği ifade de birkaç Erkekle birlikte olduğunu ve hamile kaldıktan sonra ailesine söylemediğin açıkladı ve doktora aldırmak için gittiğini fakat geç kaldığını söyledi. 23 şubat 2015 tarihinde sancılarından dolayı Yurdun deposuna giderek kendi imkanlarıyla doğum yaptığını fakat kendisinin iyi durumda olmadığını kendisin kaybettiğini dile getirerek kendisine geldiğinde bebeğin boynuna sarılı ip ve perde olduğunu söyledi. Sonrada  bebeğinin cesedeini poşete içine bırakıp akrabasının evinin arkasına koyduğunu dile getirdi.

2013 tarihinde de buna benzer bir olaydan dolayı bir öğretmenden hamile kaldığını ve bundan da bir oğlunun olduğunu söyleyen kadın bir öğretmenin kendisiyle evlenmeceği üzerine çocuğu sosyal yardımlaşmaya verdiğini söyledi. Gazetevan

Editör: Wan Haber