Memur-Sen Konfederasyonu Samsun Temsilciliği 'Özgürlük İçin 10 Milyon İmza' adlı kampanyaya 200 binin üzerinde imza topladı.
Memur-Sen Samsun Temsilciliği ve ona bağlı sendika yetkilileri ile üyeler Samsun Öğretmenevi'nde sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sendikalar adına açıklama yapan Konfederasyon Temsilcisi Nejdet Güneysu, "Samsun ve ilçelerinde şu ana kadar 200 bin imzanın üzerinde imza topladık. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Kampanya'nın başlandığı günden bu yana halkın ilgisini çektiğini söyleyen Nejdet Güneysu, "Halktan karşılık bulacağına inandığımız kampanyamızın beklentimizin üzerinde ilgi görmesi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir. Milletimiz özgürlük için başlattığımız kampanyaya katılarak üzerine düşeni yapmıştır. Bizler de üyelerimize ve ülkemize karşı bir sorumluluğumuzu daha yerine getirmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyoruz. Bu süreçte bize destek olan bütün kişi ve kurumlara, sivil toplum kuruluşlarımıza, derneklerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu
(HAK-SLH-Y)

15.02.2013 11:25:32 TSI

Editör: Wan Haber