Van Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda vatandaşların yoğun ilgisini çeken 8 yaşındaki minik yazar Tekin, birçok vatandaşa kitabını imzaladı. 

Yazmış olduğu eserleriyle de yaşıtlarının beğenisini toplayan Tekin, ilerleyen süreçte yeni masallar yazarak örnek bir birey olmayı hedefliyor.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yaşında ilk kitabını yazdığını belirtti.

Yazdığı kitapla fuarda yoğun ilgiyle karşılaştığını belirten Tekin, "Fuar çok yoğun bir şekilde geçiyor. Küçük olmam nedeniyle insanlar bana daha fazla ilgi gösterdi. Bu yüzden üç gündür ayağa kalkma fırsatı dahi bulamadım. Böyle olduğu içinde çok mutluyum." ifadesini kullandı.

 Masal kitabının ikinci baskısını yaptığını anlatan Tekin, şunları kaydetti:

"Meryem'den Masallar' isimli kitabımın dışında yakın zamanda yeni bir kitabımı daha çıkaracağım. Yazdığım kitapla hayatımda güzel gelişmeler oldu. İnsanların yazdığım esere ilgisi ve beğenisini görmem kitaba olan ilgimi artırıyor. Yazı yazmayı, kitap okumayı da çok seviyorum. Ama önceleri kitap yazmayı hiç düşünmemiştim. Annemin önerisiyle eserlerimi bir kitapta birleştirmeye karar verdim."

"İnsanlar okudukça daha iyi oluyorlar" diyen Tekin, her insanın kendine göre bir yeteneği olduğunu, kendisinin de yazarlık yeteneğini küçük yaşta keşfettiğini söyledi. (AA)

Editör: Wan Haber