Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ekibi ve İl teşkilatı ile birlikte yaptığı ev toplantılarında, "Yaptığımız işlerde kalıcı iz bırakmak için Kırşehir'e hizmetin en iyisini yapıyoruz" dedi.
Halkın nabzını ölçerek isteklerinin öğrenildiği ve ileride mahallelerde neler yapılması gerektiği ile bilgi edinmek amacıyla yapılan ev toplantıları tüm mahallelerde devam ediyor.
Vatandaşların taleplerinin yerel yönetimler için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Bahçeci," Siyasette halkı dinlemek çok önemlidir. Siyasette başarılı olmak için halkı mutlu etmek gerekir. Bu yüzden siyaset halkı mutlu etme sanatıdır. Halkın sesi yapılacak hizmetlerin kaynağıdır. İstediğiniz kadar akıllı olun, istediğiniz kadar işi bilin ama ortak akılla hareket etmedikçe başarılı olamazsınız. Biz bu yapılan toplantılarla sayesinde ortak akıl ile hareket ediyor ve siz ne istiyorsanız onu yapmaya çalışıyoruz. Kırşehir çok güzel bir şehir, biz bu güzel şehri yaptığımız ve yapacağımız projelerimizle daha da güzelleştirmek istiyoruz. Olaylara doğru açıdan bakarak neler yapabileceğimizi doğru kestirdiğimiz zaman başarılı oluruz" diye konuştu.
Bahçeci, "En büyük amacımız devraldığımız Kırşehir ile bıraktığımız Kırşehir arasında fark oluşturabilmek. Çok çalışırsınız ama halkın isteklerinin farkında olmazsanız başarınızın hiçbir anlamı olmaz. Biz bunların hepsini bir arada tutarak her zaman Kırşehir için en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Yapılan projelere değinen ve bunlar hakkında da bilgi veren Başkan Bahçeci, bütün bu projeler bittiğinde Kırşehir'in Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerinden biri olacağını belirtti.
(AEK-ZB-Y)

16.02.2013 13:10:15 TSI

Editör: Wan Haber