Kırşehir Ülkü Ocakları kendi imkanlarıyla topladığı insani yardım malzemelerini, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Temsilciliğinin uygulama partneri olan "Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği" Kırşehir Temsilcisi Bayram Pehlivanlı'ya teslim etti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Kırşehir Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Güzel, Kırşehir'de ikamet eden sığınmacıların, kış şartları sebebiyle mağduriyet yaşadıklarını öğrenmeleri üzerine hareket ettiklerini söyledi.
Kırşehir Ülkü Ocakları, kendi imkanlarıyla topladığı yardım malzemelerini, yardım kuruluşlarından yeterli yardım alamayan; bunun yanında herhangi bir işte çalışmaları yasak olan sığınmacılara dağıtılmak üzere, kısa adı SGDD olan "Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği"ne teslim etti.
Yapılan yardımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren SGDD İl Temsilcisi Bayram Pehlivanlı, "Böyle sıkıntılı günlerde bizlere yardım elini uzatan Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Güzel'e ve onun şahsında bu kampanyaya destek olan tüm yardımseverlere teşekkür ediyorum. Bu kurumsal yardımın herkese örnek olmasını temenni ediyorum" dedi.
(AEK-ZB-Y)

07.01.2013 11:56:50 TSI

Editör: Wan Haber