AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeleri sonucunda Kırşehir İl Özel İdaresi'ne 3 milyon TL'lik ödenek sağladıklarını bildirdi.
Milletvekili Abdullah Çalışkan, Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan ile birlikte Başbakan Erdoğan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştüklerini ve Kırşehir'in sıkıntılarını dile getirdiklerini söyledi.
İl Özel İdaresi'nin kendisine gelen tüm talepleri karşılamasında yetersiz kaldığı ifade eden Çalışkan,"Maliye Bakanımız ve Başbakanımız ile görüşerek Kırşehir'in ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını kendilerine ilettik. Kırşehir İl Özel İdaresi'ne 2012 yılı bütçesinden 3 milyon TL ek ödenek verilmesi talimatını veren Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Bu ödeneği köy yollarımızın iyileştirilmesi, büyük köylerimizden başlayarak köy içlerinin kilit parke yapılması, uygun köylere çocuk parkları yapılması, araçlarımızın yenilenmesi ve kuracağımız jeotermal organize sera bölgesine içme suyu götürülmesi gibi öncelikli ihtiyaçlarımız için kullanacağız. Kırşehir için hayırlı olsun" dedi.
(AEK-AÖ-Y)

14.01.2013 15:31:48 TSI

Editör: Wan Haber