Kırşehir Belediyesi tarafından açılan ve açıldığı günden beri birçok alanda kurslar veren Aile Yaşam Merkezi tarafından sporun önemiyle ilgili seminer verildi.
Aile Yaşam Merkezinde bulunan spor hocaları tarafından sporun önemi ile ilgili bir seminer düzenlendi. Seminere spor kursuna devam eden ve başlayacak olan kursiyer katıldı. Seminerde, sporun hayatımızdaki önemi, spor yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği, spor aletlerinin kullanımı ve düzenli spor yapmanın faydalarından bahsedildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur felsefesine yürekten inandığını belirterek, "Bütün insanların sağlıklı yaşamaları için spor en çok ihtiyaç duyulan araçlardan birisidir. Spor bedeni ilgilendirdiği kadar insan ruhunu da ilgilendirmektedir. Spor çocuklarda ve gençlerde agresifliği ve saldırganlığı önlerken, yetişkinlerde de enerjik görünmeyi sağlıyor" dedi.
Kırşehir Belediyesi olarak hem insanların ruhuna hem bedenine iyi gelen sporu çok önemsedikleri ifade eden Bahçeci, "Aile Yaşam Merkezin de açılan spor kursu ve yakında yapımını tamamlayacağımız Tenis Kompleksi ile de vatandaşlara hizmetin yine en iyisi yapmaya çalışıyoruz. Bu kursları düzenlerken eğitiminde çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Spor bilinçli ve düzenli yapıldığı zaman daha etkili ve yararlı olmaktadır. Bu yüzden bu konuda seminerler düzenlemekteyiz" şeklinde konuştu.
(AEK-AÖ-Y)

16.01.2013 12:06:06 TSI

Editör: Wan Haber