Kırklareli Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturmuş olduğu "Kitap ve Oyuncak Kumbarası"nda bulunan 700 adet kitap ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı.
Vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile kısa bir sürede doldurulan "Kitap ve Oyuncak Kumbarası" Belediye Halka İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından toplanarak Her İnsan Bir Kitap Derneği aracılıyla ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı.
Kitap ve Oyuncak Kumbarası"nda toplanan kitaplar; Ağrı, Şırnak, Tokat, Şanlıurfa, Çanakkale, Hatay, Diyarbakır, Van, Yozgat, İzmir, Erzurum, İstanbul Antalya, Gaziantep, Adana, Kahramanmaraş, Sakarya, Aksaray, Kilis, Muş, illerinde eğitim ve öğretim gören birçok öğrenciye ulaştırıldı.
Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, yapılan sosyal sorumluluk projesine Kırklareli Halkının çok katkısı olduğunu belirterek;
"Oluşturmuş olduğumuz dev kumbaraya vatandaşlarımız büyük bir ilgi gösterdi. Görüldüğü üzere kısa bir sürede 700 adet kitap diğer illerde yaşayan öğrencilere gönderildi. Onların yüzündeki gülümsemeleri göremiyoruz fakat tahmin edebiliyoruz. İlgi ve alaka gösteren bütün herkese teşekkür ediyorum ama özellikle Atatürk İlköğretim Okulu ve Fem Bilimleri Koleji öğretmen ve öğrencilerine desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, diğer okullarında desteğini bekliyorum"dedi.
Ayrıca Başkan Çağlayan, vatandaşlardan gelebilecek bütün projelerin Kırklareli Belediye Başkanlığınca değerlendirilebileceğini söyledi.

(ŞG)

19.01.2013 13:24:48 TSI

Editör: Wan Haber