Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, gençliğe yapılan yatırımın geceğe olan bir yatırım olduğunu dile getirerek, gençlerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait tesislere gelerek buraların tüm imkanlarından istifade etmeleri gerektiğini söyledi.
Gençlik çalışmalarıyla ilgili olarak İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan İl Müdürü Ünlü, "Yapılan çalışmalarla Bakanlığımızın amacı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoymaktır. Diğer illerde olduğu gibi biz Kırıkkale olarak tesislerimizi gençlerimiz için seferber ettik. Havuz hariç tesislerimizin tamamı ücretsizdir. Gençlerimiz, bilgisayar başından, kahvehanelerden, İnternet kafelerden, kötü alışkanlıklardan, kötü arkadaşlardan kötü arkadaşlarıyla beraber gelsinler. Devletimiz bütün imkanları seferber etmiş durumda. Biz istiyoruz ki, bu kadar çalışan Gençlik ve Spor Bakanlığı var. Gençliğe yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Gençlerimiz bunun kıymetini bilsinler. İstiyoruz ki, gençlerimiz spor yapsın. Spor yapan geçlerimiz sağlıklı olur. Sağlıklı olan bir genç dinç ve zinde olur." dedi.
Gençlerin çeşitli isteklerinin hazırlanan projeler kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak yerine getirileceğini söyleyen Ünlü, "Gençlerimiz Gençlik Merkezimize gelsinler burada her türlü sosyal faaliyetlerimiz var. Bizler her türlü ortamı hazırladık. Gençlerimiz, istedikleri spor dalını burada geliştirebilir. Hiç bir şey yapmasalar bile merkezimize gelerek kitap okuyabilirler. Müzik faaliyetlerinden el sanatlarına kadar her türlü faaliyetlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Tesislerimizde güvenli ve huzurlu bir ortam var. Merkezimizde ve tesislerimizde gençlerimizin edindikleri arkadaşlıklar da çok önem taşımaktadır. Spor ahlakı ile elde edilen dostluk ve arkadaşlıklar hiçbir zaman bitmez, sonsuza dek ilelebet devam eder. Bu tesisler gençlerimizin. Onlar için hazırlanmış. Bundan böyle bu tesisler gençlerimizin en önemli mekanlarından biri olmaya devam edecektir. Burada boks, tekvando, güreş, fitness kısacası her türlü spor var. Bu sporları gençlerimize antrenör eşliğinde kontrollü bir şekilde vermek istiyoruz. Yeter ki gençlerimiz istesin." şeklinde konuştu.
(AK-BÖ)

29.01.2013 11:04:23 TSI

Editör: Wan Haber