Kırıkkale'de 19 Kasım 2012'de başlayan kurumlar arası voleybol turnuvaları sona erdi.
17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen "Koşabiliyorken Koş Projesi" kapsamında yapılan turnuvalar final maçı ile son buldu. Son maçın ardından düzenlenen kapanış programına Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Müdürleri ve çok sayıda izleyici katıldı.
19 Kasım 2012 tarihinde başlayan ve 'Koşabiliyorken Koş' kurumlar arası valilik voleybol turnuvasında finale kalan 3 takım, şampiyon olabilmek için final maçlarını lig usulüne göre oynadı.
Yapılan final maçında MKE Mühimmat Fabrikası ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü karşılaştı. Başa baş mücadelenin olduğu maçta, Mühimmat Fabrikası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.
Törende konuşan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya katılan tüm takım oyuncularını tebrik etti. Son derece güzel bir sportif etkinlik gerçekleştirildiğini ifade eden Vali Kolat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti. Vali Kolat turnuvada şampiyon olan Mühimmat Fabrikası voleybol takımına kupa, madalya ve çeşitli hediyeler vererek turnuvaya katılan tüm takımlara da katılım belgesi verdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü de Valiliğin destekleriyle 'Koşabiliyorken Koş Projesi' kapsamında düzenlenen turnuvaya 27 takım, 350 sporcunun katılımı ile kurumlar arası valilik voleybol turnuvasının iki ay sürdüğünü belirtti.
(AK-BÖ)

18.01.2013 10:38:30 TSI

Editör: Wan Haber