Kiraz Belediyesi, İzmir Devlet Opera ve Balesi işbirliği ile Belediye Düğün Salonunda "2012'ye Veda Konseri" düzenleyecek.
Yarın 19.00'da ücretsiz düzenlenecek konserde İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, türküler, napolitenler (aşk şarkıları) ve aryalardan oluşan repertuarlarını, ikinci kez Kirazlı sanatseverler için icra edecek.
Tüm Kiraz halkının konsere davetli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, "İlçe tarihinde pek çok ilki gerçekleştirdik, eylül ayında düzenlediğimiz klasik müzik konseri de bunlardan biri olmuştu. Halkımızın ilgisi karşısında İzmir Opera ve Balesi'nin yeni yıl öncesi davet ettik ve onlar da sanatlarını bizlerle paylaşmak üzere ilçemize 27 Aralık Perşembe günü konuk olacaklar. Halkımızın ilgisi ve memnuniyeti bizleri bu tür konserleri düzenleme konusunda oldukça motive edici olmuştur. Planladığımız ve yaptığımız etkinliklerimizde her kesimin mutluluğunu hedefliyoruz. Gençlere, yaşlılara, çocuklara, kadınlara yönelik ayrı ayrı etkinlikler düzenledik" dedi.
Başkan Korkmaz, "Şimdi de sıra sanatsever, klasik müziğin tınısına özlem duyan Kirazlılar'ın, çocuğuna sanat sevgisi aşılamak isteyen ailelerimizin ve Kiraz'a görev için gelen memur arkadaşlarımızın bu özlemini gidermek arzusundayız. İkincisi olan bu konserin farklı türlerde devamı gelecektir. Sanatseverlere bunun müjdesini şimdiden vermek istiyorum. Eminim ki 27 Aralık Perşembe akşamı keyifli bir kış akşamı olacaktır. Dinleyicilerin sandalyelere yaslanarak 2012'nin yorgun anlarını, kaygılarını bir kenara bırakarak ezgilerin tadını çıkarmalarını diliyor, bu keyifli akşamı sevgili hemşehrilerimle paylaşmayı umuyorum" diye konuştu.
(AG-ERG-Y)

26.12.2012 14:16:13 TSI

Editör: Wan Haber