Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen, 'Tasavvuf da ilahi aşk ve dostluk' programı için Kırşehir'e gelen yazar Sinan Yağmur, Kırşehir imam Hatip Lisesi ve Mensupları Derneği'ne (KİMDER) üye oldu.
Dernek binasında 1984 yılı Kırşehir İmam Hatip Lisesi Mezunları tarafından karşılanan Yağmur, derneğin kırkıncı üyesi olurken, derneğe 400 TL para ve kitap bağışında bulundu.
Tasavvuf'ta ilahi aşk ve dostluk programı kapsamında Kırşehir'e gelen ve KİMDER'i ziyaret eden Yağmur'a dernek üyeleri tarafından kırkıncı üye olması nedeni ile plaket takdim edildi. Kırşehir'e imza günü ve dostluk programı için gelen Yağmur, 'İmam Hatipli olmak beni için onurdur' dedi.
Yağmur, "Yapmış olduğunuz davet beni onurlandırdı. Bu tür oluşumlarda gönülden etkili olabilmek çok önemli. Her zaman zikrettiğim Kırşehir'in plakası ile dernek üyesi olmam da beni onurlandırdı. Yüreklerinde İmam Hatip aşkı olanlar, inanın ve yaşayın. Bu tür dernek tabela derneği olmasın" şeklinde konuştu.
Dernek yönetim kurulu tarafından misafir edilen Yağmur'a Kervansaray Yurt Müdürü Faruk Şahin tarafından kendi yazmış olduğu 'Vakıf Şehri Kırşehir' adlı kitap da hediye edildi. Gerçekleştirilen dernek ziyareti Yağmur'un kitaplarını imzalaması ve çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
(EÖ-AEK-ZB-Y)

21.01.2013 11:15:40 TSI

Editör: Wan Haber