Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Vali Süleyman Tapsız, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Özçiloğlu, Meclis Başkanı Hüseyin Esirgen, Genel Sekreter Mehmet Murat Sakar, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyeleri tarafından karşılandı. Ticaret ve Sanayi Odası binasını dolaştıktan sonra Meclis Salonuna geçen Vali Tapsız, KİTSO Başkanı Mehmet Özçiloğlu'dan faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.
Vali Süleyman Tapsız, KİTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, "Siz, ilimizin önde gelen işadamları ve müteşebbislerisiniz. İli önemli yapan, onun ufkunu açan, gelişmelere katkıda bulunan sermaye, müteşebbislerdir. Sizler de bu görevi yapıyorsunuz. İstihdam sağlayarak, üreterek ilimize katkıda bulunuyorsunuz. Siz çok kazanırsanız, vergi fazla olur gelişme fazla olur, daha fazla istihdam sağlanır. Sizlerin sürekli dünyayı takip etmesi lazım. Sürekli kendinizi yenilemeniz, üretmeniz ve işinizi genişletmeniz lazım. Aksi takdirde, yenilik olmazsa, iş makinesi, alet edevat yenilenmezse, teknoloji takip edilmezse duraklama olur" dedi.
Polateli OSB ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Vali Tapsız, şunları söyledi: "Polateli OSB hizmete girdiğinde önemli bir yere sahip olacak. Kilis cazibe merkezi, ülkelere açılan kapı olacak. Hassa Dörtyol arası karayolu programa alındı. İleriye dönük on sene sonra bu proje hizmete girdiğinde elbette Kilis önemli merkezi bir konumda olacaktır."
(MAD-MAD-HO-Y)

28.01.2013 15:59:41 TSI

Editör: Wan Haber