Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalı vatandaşları belediye hizmet binasının açılışına davet etti. 23 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdorığlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan açılışın bütün Konyaaltı ve Antalya halkının gururu olduğunu söyleyen Böcek, hizmet binasının, göreve ilk başladığı 1999 yılında 1 milyon TL bütçesi olan belediyenin bugününü gösteren kalıcı eserlerden biri olduğunu ifade etti.
Hizmet binasının aynı zamanda Antalya'nın en güzel ve akıllı binalarından biri olduğunu hatırlatan Muhittin Böcek , 13 bin 125 metrekarelik inşaat alanı olan ve halen 523 personelin hizmet verdiği binanın maliyetini ise 17 milyon Tl olarak açıkladı.
"Konyaaltı artık kabına sağmıyor" diyen Belediye Başkanı Muhittin Böcek " Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla açılacak olan hizmet binamız , bay ve bayan mescidleri, nikah salonları ve 6 toplantı salonuyla bütün Antalya'nın hizmetindedir. Toplantı salonlarımız siyasi partilerin dışında bütün sivil toplum kuruluşları ve derneklere hizmet vermektedir. Daha önce kullandığımız hizmet binamızda ise bugün Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) altında 36 ayrı alanda vatandaşlarımız sertifikalı meslek sahibi yapılmaktadır. 1999 yılında 1 milyon tl bütçe ile başladığımız Belediyemizin bugünkü bütçesi 103 milyon TL'dir. 2009 yılında verdiğimiz sözleri ve projeleri yerine getirebilecek maddi imkanlara sahibiz." diye konuştu.
Cumartesi günü saat 17 00'de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından yapılacak açılışın ardından Türk halk müziği sanatçısı Kıraç, aynı meydanda bir konser verecek. (CE)

20.02.2013 13:46:25 TSI

Editör: Wan Haber