Kılıçdaroğlu'ndan bomba Baykal kaseti açıklaması.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kanaltürk ekranlarında canlı yayında bomba açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Deniz Baykal'ın seks kasetini izlerken çekilen görüntülerini izlediğini söyledi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarolu canlı yayında bomba açıklamalarda bulundu.

Kanaltürk'te canlı yayında Tarık Toros'un sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdarolu,Deniz Baykal kaseti hakkında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından satır başları:

DİNLEME İDDİALARI

- Devletin haremine girilmiş, kime teslim ettin sen haremi? Bu olayın ufak bir parçası bile çağdaş ülkenin birinde meydana gelse, o bürokratlar orada duramazlar.

SURİYE KONUSU

- Savaş isteyen bir hükümet var. Suriye, bizim için bir tehdit unsuru değildir. Zaten Suriye'nin başı dertte, niye bizle uğraşsın? Biz, Suriye bize saldırdı diye biz onlara saldıracağız. Biz onlara saldırmak için gerekçe arıyoruz.

İNTERNET ENGELLEMELERİ

- Bu ses kayıtlarına dünyanın her yerinden ulaşılabilir. O zaman neden Türkiye'deki insanların öğrenmesini yasaklamaya çalışıyorsunuz. Kendi vatandaşınıza karşı neyi saklıyorsunuz? Bu Bakan'ın söylediği gibi savaş ilanıysa, bulsunlar düşmanı, savaşsınlar. Bunun özel hayatla ne ilgisi var. Devlet sırrı deniyor, evet devlet sırrı. Bütün dünya biliyor mu, evet, ama şimdi kimin için sır? Kendi vatandaşına karşı sır. Bütün dünya biliyor. Yasağı kendi vatandaşı için getiriyor.

BAYKAL'IN KASET OLAYININ BAŞBAKAN'LA İLİŞKİSİ

- Baykal'ın görüntülerini organize eden Erdoğan'ı laptop'ın başında görüntüsünü çekmişler, gözlerimle izledim. Ben izledim. Başbakan Erdoğan'a o görüntüyü izletenler Erdoğan'ı da görüntüye alıyorlar. O konuşmalar internete düşen konuşmalardır. Haberi olmadan o bilgisayarın kamerasından da görüntüleniyor.

BEN O GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİM

- Şimdi gelmiş, onları ben kaldırdım diye aşağılıkça yalan söylüyor, utanmadan. Erdoğan'ın o görüntüleri nasıl izlediğini gösteren videonun fotosu internete düştü.Benim izlediğim videonun başıydı o. Sayın Baykal da bu durumu biliyor ve bu nedenle Erdoğan'ı mahkemeye veriyor. 'Bir, iki gün daha beklersek daha iyi görüntü alabiliriz' diye konuştuğunu duydum ben. Türk siyasi hareketinde böyle birşey olmamıştır. Sen değil miydin 'bu özel değil, genel genel' diyen. Bunu meydan meydan dolanıp diline dolamadın mı? Önümüzdeki süreçte göreceksiniz, daha ne pislikler ortaya çıkacak. Bunun hesabını verecek, Allah büyüktür

Editör: Wan Haber