Bugün siyaset gündeminde geniş çaplı yer alan Kemal Kılıçdaroğlu'na ayakkabılı saldırının ardından saldırgan Yunus Emrah Semet'in babası Fox Tv'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Baba Reşat Semet, iş kazası geçirdiğini ve kolunu kaybettiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilerle yaptığı toplantıda bir kişinin ayakkabılı saldırısına maruz kaldı. Kılıçdaroğlu, konuşmasını bitirdiği sırada, "basın mensupları alınırken toplantı salonuna girdiği" belirtilen Yunus Emrah Semet (40), Kılıçdaroğlu'na, "Sizin siyasetiniz benim babamı yaktı" diyerek ayakkabılarını fırlattı.

SALDIRGANIN BABASI KONUŞTU

Bu olay sonrasında saldırganın babasının CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın kardeşinin kimya fabrikasında çalıştığı ve iş kazası sonucunda vücudunda yanıklar oluştuğu ortaya çıkmıştı. Saldırgan Yunus Emrah Semet, kaza sonrası ne şirket ne de Kemal Kılıçdaroğlu'nun babasıyla ilgilenmediğini öne sürmüştü. Fox Ana Haber, saldırganın babasına ulaştı.

kilicdaroglu.JPG

 

"NE ERDOĞAN TOPRAK NE DE KILIÇDAROĞLU BENİMLE İLGİLENMEDİ"

Baba Reşat Semet, olayla ilgili "Ya baba için gitmiş. Ben de oğlum için kendimi öldürürüm. Benim için gitmiş kendini öldürmüş. Ben iş kazası geçirdim. Kolumu kaybettim. Ne Erdoğan Toprak ne de Kemal Kılıçdaroğlu benimle ilgilenmedi. Özlük haklarımı alamadım. Bu yüzden oğlum tepki göstermiştir." dedi. 

Editör: Wan Haber