23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 96. açılış yıldönümü kutlamaları devlet erkanının Anıtkabir'i ziyareti ile başladı.

Ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu yan yana görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde Karaman'daki cinsel istismar olayının ortaya çıkmasının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu, Bakan Ramazaonoğlu'nun söylediği sözleri eleştirmiş ve ''birilerinin önüne yatmış'' suçlamasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu'nun sözleri büyük tepki çekmişti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU, RAMAZANOĞLU'NA NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısında Karaman'da cinsel istismar olayının ortaya çıkmasının ardından Bakan Ramazanoğlu'na yönelik şunları söylemişti:

''Karaman'dan sonra Türkiye'nin dört bir yanında olaylar patladı. Bunlar sabah akşam Müslümanlıktan din imandan bahsediyorlardı. Bu çocukları bu yoz kültüre siz nasıl teslim ettiniz? Vakıfları savunuyorlar. Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Bu çocuklar yasa dışı burada nasıl kaldı? Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor arkadaşlar... Biz izin vermedik diyorlar koro halinde. Siz izin vermediyseniz bunlar nasıl açılıyor?''

6-240.jpg

Editör: Wan Haber