Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde sendika başkanlarını kabul etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ve Türkiye Ziraatçiler Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin'i kabul etti. Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül'ün yanı sıra, Çelik İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Altun, Teşkilatlandırma Sekreteri Muharrem Şahin ile İskenderun Şube Eğitim Sekreteri Murat Kayış'ın katıldığı görüşmede CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sendika yöneticileriyle emek dünyasının sorunları konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Kılıçdaroğlu, ikinci olarak Hak-iş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Görüşmede CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Hak-İş yöneticilerinden örgütlenme özgürlüğünün önündeki engeller konusunda bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, Hak-İş yöneticilerine CHP'nin örgütlenmeye, sendikalaşmaya ve hak aramaya verdiği önemi anlatarak görüş alışverişinde bulundu.
CHP lideri son olarak ise, bugün parti genel merkezinde Türkiye Ziraatçiler Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin'i kabul etti. Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yetkin'i kabul eden Kılıçdaroğlu, Türkiye'de tarımın durumu, karşı karşıya gelinen sorunlar ve bu sorunların çözümüyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
(TB-YHY-Y)

03.01.2013 18:04:44 TSI

Editör: Wan Haber