WanHaber.com - Haber Merkezi

Çiçekli Belediye Başkanı, AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Kılıç, kendisine adaylık verilmemesine rağmen Genel Merkezin vermiş olduğu karara saygı göstererek mevcut adayın yanında yer alacağını ve çalışacağını açıkladı.

Genel Merkezin vermiş olduğu karardan dolayı üzülmediğini belirten Kılıç; "Belediye başkan adaylığının belirlenmesi sürecinde yapılan temayüller, anketler, birebir görüşmeler vb. yorucu çalışmalar süresince bana destek veren il teşkilatına, ilçe teşkilatına, sayın milletvekillerine, partimizin gençlik kollarına ve değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Bence partimiz bu süreci başarıyla yönetti. Sayın Genel Başkan'ımızın dediği gibi herkesi aynı anda memnun etmek mümkün değil. Genel merkezimizin verdiği karardan dolayı asla üzgün değilim. Ben Ak Parti'ye ve partimizin liderine gönül vermiş bir partiliyim. Bu süreçte Allah'tan hakkımızda hep hayırlısını diledim. Hayırlısının bu olduğuna inanıyorum. Partimizin verdiği kararı hepimizin olgunlukla karşılaması lazım. Bu dava şahsımızın çıkarlarından çok çok daha üstün. Bu nedenle kimse kendi tercih edilmedi diye küsmemeli, partimize destek olmalı.  Partimizin tercih ettiği adayların etrafında kenetlenmeli ve yardımcı olmalıyız” dedi.

AK Pati Edremit Adayı İbrahim Koç'un yanında olacağını ifade eden Kılıç, “Edremit ilçemizin Belediye Başkan adaylığına Sayın İbrahim Koç layık görülmüştür. Adının açıklanmasından itibaren çevremdekilere kendisinin çok temiz, değerli, mümtaz ve bu göreve layık bir insan olduğunu söyledim. Kendisini tebrik ediyorum. Kendisine ve tüm adaylarımıza belediye başkanlık seçimi yarışında başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte ihtiyacı olduğu müddetçe Edremit Belediye Başkan adayımız İbrahim Koç'un yanında olacağım. İl ve ilçe seçimlerinde bana ne düşerse memnuniyetle yerine getireceğim. Tüm aday adaylarını da bu tercihleri olgunlukla karşılayarak, partimiz için çalışmaya davet ediyorum" dedi. 

Editör: Wan Haber