Muratpaşa Belediyesi'ni ziyaret eden KKTC Dumlupınar Spor Kulübü'nün minikleri kupa heyecanını Başkan Süleyman Evcilmen ile paylaştı.
Uluslararası Antalian Cup Futbol Turnuvası İkincisi Dumlupınar Spor Klübü U13 Takımı ve kulüp yöneticilerinden oluşan bir heyet Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i ziyaret etti.
Kendisinin de tıpkı minikler gibi alt yapıdan gelen bir sporcu olduğunu belirten Başkan Evcilmen, miniklere önerilerde bulundu. Ulusal takımda oynayan futbolcuların alt yapılarda yetiştiğine dikkat çeken Başkan Evcilmen, "Bugün Avrupa'ya ve Dünya'ya baktığınızda en önemli sporcular sizin gibi alt yapıdan geldi. Ben de spora sizin gibi juniorlerden başladım. O zamanlar juniordu şimdi alt yapı oldu. Şimdiden bir hedef koyun, hocalarınızı dinleyin. Ben bunu eski bir sporcu olarak söylüyorum. Hedef koyduğunuz zaman bu iş olur" dedi.
Dumlupınar Spor Kulübü hakkında Başkan Evcilmen'e bilgi veren KKTC Antalya Temsilcisi Münir Erer Korman, kulübün 1953 yılından beri top koşturduğunu vurguladı. Dumlupınar Spor'un ismini ise kurulduğu yıl Çanakkale'de bir şilebin çarpması sonucu batan Türk Donanması'na ait Dumlupınar Denizaltı'ndan aldığını belirten Korman, "Dumlupınar Spor Klübü'nün U13,U12, U11, U10, U9, U8 olmak üzere toplam 6 grupta 180 futbolcusu bulunmaktadır. Dumlupınar Spor KKTC'nin en başarılı spor kulüplerinden biridir" diye konuştu.
Ziyaret sonrasında minikler Başkan Süleyman Evcilmen'e Dumlupınar Spor'un atkı ve flamasını hediye edip, ikincilik kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.
(SK-Y)

04.02.2013 10:39:01 TSI

Editör: Wan Haber