Kuzey Kıbrıs turizminin gelişmesinde en önemli aktörler arasında gösterilen Net Holding bünyesindeki Merit International Hotels & Resort, yeni bir ödüle sahip oldu. Grubun en önemli markalarından Merit Crystal Cove Hotel, tatilciler tarafından "Kıbrıs'ın En Kaliteli Oteli" seçildi.
Merit International Hotels & Resort'un amiral gemisi Merit Crystal Cove Hotel, ETS Tur'un sitesinde yayınlanan 3 bin 354 turizm tesisi arasında "Kıbrıs'ın En Kaliteli Oteli" ödülüne layık görüldü. Tesisler hakkında değerlendirme yapan 290 binden fazla tatilcinin görüşleri sonucunda "en çok tavsiye edilen", "en yüksek puan alan" ve "misafirlerin fiyat performans oranından memnun kaldıklarını bildirdikleri" tesisler arasında Merit Crystal Cove Hotel, ilk sıraya yerleşti. "Otelpuan Özel Ödülü'nü alarak "Kıbrıs'ın En Kaliteli Oteli" seçilen Merit Crystal Cove Hotel, huzur, konfor, kalite ve birbirinden lezzetli yemekleriyle tamamı deniz manzaralı 3 kral dairesi, 51 suit ve 233 standart odasıyla dört mevsim misafirlerini ağırlıyor.
Türk turizminin öncü grubu Etsgroup'un, birikimlerini misafirlerine aktarmak, doğru bir şekilde bilgilendirmek ve tatile gidecek kişilere yol göstermek amacıyla kurduğu Otelpuan.com'un 5. ödül töreni, 24 Ocak 2013 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek.
Merit, Kıbrıs'a yatırımı sürdürecek.
Son yıllarda artan turizm yatırımlarıyla adadaki hizmet kalitesinin en üst seviyeye geldiğini belirten Merit International Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, "Grubumuzun şu anki amiral gemisi Merit Crystal Cove Hotel'de huzur, konfor, kalite ve birbirinden lezzetli yemeklerimizle misafirlerimizi ağırlıyoruz. Turizm sektöründe misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışına grubumuz daima öncülük etti. Merit Grubu olarak Kuzey Kıbrıs turizmine yeni yatırımlarımızla da katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Yeni açacağımız Merit Royal Otel de, yakaladığımız bu başarıyı kişiye özel hizmet, uluslararası mutfaklar, lüks ve kalite ile daha da ileriye taşıyacak. Kıbrıs'ta Ortadoğu'nun zengin turistine talibiz. Herşey dahili a'la carte hizmet kalitesinde yapacağız. Herşey size özel, sizin istediğiniz gibi olacak. Tatil alışkanlıklarını değiştireceğiz" dedi.
(ÖK-ÖK-E)

21.01.2013 13:23:10 TSI

Editör: Wan Haber