Kayseri Genç Girişimciler Derneği çeşitli ziyaretlerine devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Vali Şerif Yılmazı'ı ziyaret eden Dernek Yönetim Kurulu, bu kez de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette yeni kurulan derneğin tanıtımını yapan Dernek Başkanı Mehmet Gülsoy, girişimciliğin önemine vurgu yaptı.
Kayseri Genç Girişimciler Derneği çeşitli ziyaretlerine devam ediyor. Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret eden Dernek Yönetimi bu kez de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.
Ziyarette Başkan Özhaseki'ye derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Mehmet Gülsoy, Kayseri gibi gelişmiş bir şehirde girişimciliği artırmak için çaba göstereceklerini belirtti. Bu kapsamda şehirdeki tüm kamu kuruluşları ile iç içe olacaklarının altını çizen Gülsoy, sosyal sorumluluk projeleri ile de Kayseri'ye katkı sağlayacaklarını söyledi.
Girişimciliğin Kayseri gibi sanayi ve ticaret şehrinde artması gerektiğine vurgu yapan Başkan Özhaseki ise, Kayseri Genç Girişimciler Derneği'nin önemli işlere imza atacağına inandığını belirterek çalışmalarında Başkan Gülsoy ve ekibine başarılar diledi.
(AÖ-Y)

04.01.2013 13:12:31 TSI

Editör: Wan Haber