Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bursalı müteahhitlerle bir araya geldi.
Konut Yapı Gazetesi önderliğinde, Yıldırım Belediyesi'nin ev sahipliğinde Molla Yegân Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıya katılan Başkan Keskin, müteahhitlerle Yıldırım'a yapılacak dev kentsel dönüşümü konuştu. Şehir Plancısı ve Mimar Prof. Dr. Hüseyin Kaptan, Yıldırım'da yapılacak kentsel dönüşümle ilgili bilgi verdi.
Müteahhitler proje ile ilgili soruların cevabını birinci ağızdan dinledi.
Keskin ve müteahhitlerin yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve Yıldırım Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü ve personelinin de hazır bulunduğu toplantıda, Başkan Keskin'e İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır fahri üyelik unvanı vererek, dernek rozeti taktı.
Keskin, daha önce gerçekleştirdikleri kentsel dönüşüm projelerinden de bahsederek, kentsel dönüşümün ülke için önemine değindi. Başkan Keskin, "Etap etap yapacağımız dev kentsel dönüşümümüze Mevlana Mahallesi'nden başlayacağız. Müteahhitlerle vatandaşlar arasında köprü olarak uzlaşma sağlanması hususunda gereken her şeyi yapacağız. Sadece Yıldırım'ın değil Bursa'nın çehresini değiştirecek olan kentsel dönüşümümüzle vatandaşlarımız mağdur olmayacak" diye konuştu.
(MŞ)

08.02.2013 15:40:59 TSI

Editör: Wan Haber