Edirne'nin Keşan ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
Olay, Keşan'a bağlı Yenimescit Mahallesi Kayalıdere Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinden kömür almak üzere ayrılan Ümit Gülgün (33), daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Çağlar K. ile Kayalıdere Sokak üzerinde karşılaştı. Bu sırada belinde taşıdığı 9 mm çapındaki ruhsatsız tabancayı çıkaran Çağlar K, Ümit Gülgün'ü sağ kalçasından ve sol diz kapağının altından yaraladı. Bu esnada sokak üzerinde oyun oynayan 7 yaşındaki Şirin Güzel de seken kurşunlardan birinin sağ kulağına gelmesi sonucu yaralandı.
Ümit Gülgün ve Şirin Güzel, olay yerinden geçen araçlarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Aşırı kan kaybettiği öğrenilen Gülgün, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Edirne'de bulunan Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken; Güzel, yapılan tedavisinden sonra taburcu edildi.
Olayın ardından durumu haber alan Ümit Gülgün ve Şirin Güzel'in yakınları ise hastaneye akın etti. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olası bir taşkınlığa karşı hem olay yerinde hem de hastanede yoğun güvenlik önlemi aldı.
Olayın ardından kaçan Çağlar K. ise, silahıyla birlikte Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, teslim oldu. Çağlar K.'nın mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(TB-YHY-Y)

24.12.2012 18:15:14 TSI

Editör: Wan Haber