Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Bölgesel Lig'de mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, Kırklareli Fen Bilimleri Koleji'ne 3-0 yenildi.
Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 15.00'te başlayan karşılaşmayı, Keşan Belediye Meclisi Üyeleri İlhan Boz, İsmail Özkan, Yılmaz Karataşoğlu ve Nurettin Soysal ile çok sayıda taraftar izledi. Karşılaşmaya yoğun ilginin olduğu da gözlendi.
Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, karşılaşmaya Mehmet Özcan'ın fotoğrafının bulunduğu "Destek Sizden Başarı Bizden Keşan Sultanları" yazılı pankartla çıktı.
Karşılaşmanın ilk setinde Kırklareli Fen Bilimleri Kolej, başarılı oyunuyla 21-25 galip ayrıldı. İkinci sete moral bozukluğu ile başlayan Keşan Gençlik, bu setten de 9-25 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın üçüncü setinde de kötü oynayan Keşan Gençlik, bu setten de 13-25 yenik ayrılarak ilk maçında Kırklareli Fen Bilimleri Koleji'ne 3-0 yenildi.
Maç sonu açıklama yapan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sadun İrcan, heyecana yenik düştüklerini belirterek, tüm taraftarlardan yenilgi nedeniyle özür dilerken, maç boyunca kendilerine destek veren Cadde 22 Taraftar Grubu'na ve sporseverlere teşekkür etti.
Hakem ve takım kadro:
Hakemler: Abdurrahman Gökçe, Birol Öncü
Keşan Gençlik ve Spor Kulübü: Esra Uzan, Doğa, Deniz, Canan, Aylin, Hatice Gülce, Beyza, Ebru, Melis Çetiner, Mesude, Esra İşcan, Melis Mutlugün
Antrenör: Güray Ece
Kırklareli Fen Bilimleri Koleji: Gizem, Arzu, Nurşah, Esra, Asya, İlayda, Sevilay, Merve, Gülfidan, Tuba, Aslı, İpek
Antrenör: Nazmi Ayer
(TB)

20.01.2013 19:02:25 TSI

Editör: Wan Haber