23 Ocak'ta yanan tarihi Galatasaray Üniversitesi'nin tekrar faal bir hale gelebilmesi amacıyla Edirne Keşan İlçesi'nde Keşan Galatasaraylı'lar Derneği tarafından bağış toplanacak.
Keşan Galatasaraylılar Derneği'nin olağan genel kurul toplantısında gündeme gelen konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Şahap Kayahan, "Yönetim olarak bu yıl iyi faaliyetler sergilediğimizi düşünüyorum. Dernek olarak maddi bir sıkıntımız bulunmamaktadır. Biz ayrıca yönetim olarak değişik bir çalışma yapmak istiyoruz. Bu bağlamda 23 Ocak 2013 günü talihsiz bir yangın ile büyük zarar gören Galatasaray Üniversitesi'ne kısa zamanda eğitim-öğretime başlayabilmesi için üyelerimizden yardım toplayarak bir bağış yapmak istiyoruz."
Kampanyanın başladığını ifade eden Kayahan, toplanacak olan bağışların, Galatasaray Üniversite'sine bağışlanacağını belirterek, tüm taraftar ve sporseverleri yardım kampanyasına davet etti.
Genel Kurul toplantısında Divan Başkanlığına Muzaffer Özcan, katip üyeliklere de Hasan Topal ve Hasan Uygun seçildi. Divan seçiminin ardından ise saygı duruşunda bulunuldu. Yönetim ve Denetim kurulları raporları ile bilanço Zafer Hancı tarafından okunarak, ayrı ayrı aklandı. 2013 yılı içerisinde üye aidatları ve yeni üye kayıtlarında geçen yılın ücretlerine göre değişiklik yapılmadan üye aidatı 15 TL, üye kayıt aidatı da 50 TL olarak belirlendi.
Toplantı sonucu yapılan tek liste ile yapılan seçimde Yönetim ve Denetim kurulları şöyle oluştu:
Yönetim Kurulu: Şahap Kayahan, Faik Helvacıoğlu, Seyfettin Gezer, Zafer Hancı, Levent Solak, Bora Göksel, Hakan Gürel.
Denetim Kurulu: İbrahim Solak, Bahtiyar Ateş, İbrahim Çınar.
Disiplin Kurulu: Yılmaz Şapçı, Celali Ortaç, Özden Erduran.
(TB)

04.02.2013 14:30:10 TSI

Editör: Wan Haber