Kepez Belediye Başkanvekili Serhat Demir, eski Varsak Stadı'nın olduğu 46 dönümlük alanda, yapımı devam eden ve yaklaşık maliyeti 20 milyon TL olan projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Kepez Belediye Başkanvekili Serhat Demir, Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar ile birlikte 30 Temmuz 2012 tarihinde temeli atılan ve bir yıldan kısa bir süre içinde tamamlanması planlanan projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Demir, projenin içerisinde yer alan ve hizmete açılmasıyla Antalya'ya büyük bir vizyon kazandıracak olan tam olimpik yüzme havuzunun tribünlerinin ve su depolama alanının büyük ölçüde tamamlandığını söyledi.
Kepez Belediye Başkan Vekili Serhat Demir, projede yer alan gençlik merkezi, cep sinemaları, kafeterya, basketbol ve futbol sahalarının temelinin atıldığını, çizgi film ve masal kahramanlarının maketlerinin olacağı masal parkının da ihalesinin yapıldığını kaydetti. Demir, 30 Temmuz'da temeli atılan projenin planlanan tarihten önce hizmete açılacağını belirterek, yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak projenin tamamen belediyenin öz kaynaklarıyla yapıldığına dikkat çekti.
(SK-Y)

31.01.2013 12:59:56 TSI

Editör: Wan Haber