Antalya'nın en çok göç alan ilçesi Kepez'de, özellikle sosyo-ekonomik durumu kötü öğrencilerin adını duymadıkları bir spor branşı ile tanıştırmak, şiddet, madde bağımlılığı ve her türlü kötü alışkanlıklardan korumak, ruh ve beden sağlığını geliştirerek kabiliyetleri ölçüsünde spor faaliyetlerine yönlendirmek amacıyla bowling turnuvası düzenlendi.
Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvayı, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mukaddes Birşen, Özdilekpark AVM Müdürü Şadi Aşıroğlu, Kaleiçi Rotary Kulübü Dönem Sözcüsü Arif Barış, Rock'n Bowl Bowling yetkilisi Barış İyibilek izledi.
Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, turnuvaya ev sahipliğini yapan Özdilekpark AVM'de bulunan Rock'n Bowl Bowling firmasına ve Kaleiçi Rotary Kulübü'ne katkılarından dolayı teşekkür etti. Özyiğit, Kepez'li iş adamlarını bu tip sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlere destek olmalarını istedi.
1.Bowling Turnuvası'nda Kepez ilçesinin en çok göç alan bölgelerinde bulunan okullardan seçilen öğrenciler katılırken, dereceye giren okullara çeşitli hediyeler verildi.
(SK-Y)

15.01.2013 16:43:54 TSI

Editör: Wan Haber