Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya merkez ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okullar arasında 'satranç turnuvası' düzenleyeceklerini açıkladı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duraliler İlköğretim Okulu'nun satranç sınıfının açılışında öğrencilere 'Satranç Turnuvası' müjdesi verdi. Başkan Tütüncü, 5 merkez ilçedeki ilk ve orta dereceli okullar arasında satranç turnuvası düzenleyeceklerini söyledi. Yarışmayı, Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda önünüzdeki aylarda yapacaklarını belirten Başkan Tütüncü, "Hem eğiten hem de eğlendiren bir spor dalı olan satranç, öğrencilere hem stratejik düşünmeyi öğretiyor hem de onların zihin gelişimini artırıyor. Bu bakımdan öğrencilerimize yönelik satranç turnuvası düzenliyoruz" dedi.
Başkan Hakan Tütüncü, çeşitli kategorilerde organize edecekleri turnuvada derece alanları, kupa ve madalya ile ödüllendireceklerini ifade etti. Yarışmanın bir şenlik ortamında yapılacağının altını çizen Başkan Tütüncü, satranç sporunun ilçede sevilmesi ve gelişmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.
(SK-Y)

14.01.2013 13:59:27 TSI

Editör: Wan Haber