Kepez Belediyesi öğrencilere, okuma sevgisi ve alışkanlığının kazandırılması amacıyla 'Münazara Yarışması' düzenliyor.
Kepez Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen, Kepez'de eğitim veren meslek, genel ve Anadolu liseleri arasındaki Münazara Yarışması'nın ön elemeleri 12 ve 13 Şubat günü yapılacak. 12 Şubat'ta Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde (EBKM) meslek liseleri, 13 Şubat'ta ise Kepez Osman Gazi Semt Konağı'nda genel ve Anadolu liseleri ön elemelere katılacak. Yarışmanın finali ise 26 Mart'ta yapılacak.
EBKM'nde 12 Şubat'ta meslek liseleri arasında düzenlenecek olan yarışmada Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi-Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi, Toros Kız Teknik ve Meslek Lisesi-İsmet İnönü Kız Teknik Meslek Lisesi, Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi-Kepez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Prof. Dr. Tuğgeneral Cevdet Demirkol-Ayhan Demirkol Kız Meslek Lisesi-Ayten Çağıran Ticaret Meslek Lisesi, Baraj Teknik ve endüstri Meslek Lisesi-Şehit Ömer Dikmen Ticaret Meslek Lisesi yarışacak.
Osman Gazi Semt Konağı'nda 13 Şubat tarihinde ise, Atatürk Anadolu Lisesi-Özel AKEV Anadolu Lisesi, Nevzat Saygan-Levent Saygan Anadolu Lisesi-Kepez Anadolu Lisesi, Karatay Lisesi-Çağlayan Lisesi, Varsak Lisesi-Metin Çiviler Lisesi, ATSO Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi-Nazime Baki Saatçioğlu Adalet Meslek Lisesi karşı karşıya gelecek.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 26 Mart tarihinde finali yapılacak olan yarışmada dereceye giren okullara çeşitli ödüller verileceğini belirtti.
(SK-Y)

11.02.2013 12:49:39 TSI

Editör: Wan Haber