Genç Bayanlar Voleybol İl müsabakalarında ayrı ayrı gruplarda mücadele eden Kepez Belediyespor Bayan Voleybol A ve B Takımları, bir ilke daha imza atarak, Antalya şampiyonluğu için karşı karşıya gelmeye hak kazandı.
Kepez Belediyespor Bayan Voleybol A ve B Takımları, Antalya'da bir ilke daha imza attı. Antalya Genç Bayanlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında tüm rakiplerini geride bırakan Kepez Belediyespor Bayan Voleybol A ve B Takımları, Antalya şampiyonluğu için finalde karşı karşıya gelecek.
Atatürk Spor Salonu'nda oynanan yarı final maçlarında, Kepez Belediyesi A Takımı, DSİ Spor Bayan Voleybol Takımı ile karşılaşırken, Kepez Belediyesi B Takımı, Şimşek Spor Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalar sonucunda rakiplerini aynı sonuçla 3-1 mağlup eden Kepez Belediyesi Bayan Voleybol A ve B Takımları, final maçını birlikte oynamaya hak kazandı.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ve Voleybol Takımı Şube Sorumlusu Necdet Yüksel, takımlarına maç boyunca tribünden verdikleri destekle, bu mutluluğa ortak oldular.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Antalya'da bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Bayan Voleybol A ve B olmak üzere iki ayrı takım şeklinde turnuvaya katıldıklarını ve bu iki takımın tüm rakiplerini geride bırakarak finale yükseldiklerini söyledi. Kepez Belediyesi Spor Kulübü'yle amatör ruhu her zaman desteklediklerini ifade eden Başkan Tütüncü, Genç Bayanlar Voleybol İl Birinciliği 'final' müsabakasında karşı karşıya gelecek olan Kepez Belediyesi'nin iki takımına da başarı dileklerinde bulundu.
(SK-Y)

09.02.2013 10:37:51 TSI

Editör: Wan Haber