Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, sezonun ilk oyunu "İbiş'in Rüyası" ile 12 Ocak Cumartesi günü Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde perdeyi aralıyor.
Mamak Belediyesi, birbirinden güzel tiyatro oyunlarını Mamaklılarla buluşturmaya devam ediyor. Yeni sezona "İbiş'in Rüyası" ile merhaba diyen Kent Tiyatrosu, yine aynı oyun ile Nisan ayına kadar her cumartesi günü Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde seyirciyi selamlayacak. Tuluatın önemli oyuncularından Naşit Özcan'ın hayatından kesitler sunan hem dramatik hem de komedi tarzında bir oyun olan "İbiş'in Rüyası", Tarık Buğra'nın eseri geleneksel orta oyun tiplemesi İbiş'ten kesitler sunuyor. Oyun, İbiş karakterine hayat veren ve aynı zamanda oyunun yönetmeni olan Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu yönetmeni Kenan Olpak yönetiminde 20 kursiyer tarafından sahneleniyor.
Bu yıl da Kent Tiyatrosu'nun birbirinden çarpıcı oyunları tiyatroseverlere sergileyeceğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sanata ve sanatçıya değer veren bir ilçe olarak Mamak'ta yılın her dönemi kültürel ve sanatsal etkinliklere yer verdiklerini söyledi.
(BK-CC-Y)

10.01.2013 11:02:42 TSI

Editör: Wan Haber