Uşak Belediyesi'nin koordinasyonunda Kent Konseyi, Vali Mehmet Ufuk Erden ve Eşi Yeşim Erden adına tanışma kahvaltısı düzenledi.
Ağaoğlu Oteli'nde gerçekleşen toplantıya Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı. Kent konseyinin şehir için önemli işler yaptığına dikkat çeken Başkan Ali Erdoğan, sorunların çözümünde kent konseyinin yaptığı tespitlerin önemine değindi. Erdoğan, " Kent konseyimiz ilimizde yaptığı işler ile yüz akımız oldu. Yapılan çalışmalar ulusal medyada dahi haberlere konu oldu. Konseyimiz ile ortak çalışma ile sorunların çözümünde aktif olacağız" dedi.Uşak'ta kent konseyinin, kurumların birlikteliğini sağlamak adına önemli görevler üstlendiğini ileten Vali Mehmet Ufuk Erden ise birliktelik ruhu ile güzel işlerin yapılabileceğini söyledi.
Kent konseyinin önemli çalışmalara imza attığını belirten Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "Kent Konseyi gönüllülük anlayışı ile çalışan bir kurumdur. Kent konseylerinin hukuki tanımında değişiklikler yapılması ile daha iyi noktalara gelecektir. Kent konseyine bağlı çalışan meclislerimiz önemli işlere imza atmaktadır. Özellikle kadın meclisimizin çalışmaları taktire şayandır. Son zamanlarda sıkça gündeme gelen kadına yönelik şiddette kadın meclisi başarılı bir çalışma sergiledi. Biz kent konseyine destek vermeye devam edeceğiz" dedi.
Kent konseyinin sosyal sorumluluklar açısından önemli bir görevi olduğunu hatırlatan Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, "Kent konseyinin başarılı çalışmalarını yakından izliyorum. Soysal konuların bir şehirde önemli olması gerekiyor. Sosyal konulara verilen önem bir kenti daha iyi noktalara getirecektir" diye konuştu.
(KY-İK)

09.01.2013 12:53:43 TSI

Editör: Wan Haber