Türkiye'yi ve Bursa'yı ilgilendiren her türlü konuyu gündemine alarak vatandaşları bilgilendirmeyi hedefleyen Bursa Kent Konseyi (BURKENKON), TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop'un konuşmacı olarak katılacağı toplantıda yeni anayasa sürecini ele alacak.
Türkiye'nin en aktif, en güçlü kent konseyi olan BURKENKON, ülkemizi yakından ilgilendiren son gelişmeleri ve yeni anayasa çalışmalarını gündemine alıyor. BURKENKON Başkanı Semih Pala, demokrasinin gelişmesi için her konuyu tarafsız bir şekilde ele aldıklarını ve toplantılarında birçok uzmanı konuşmacı olarak ağırladıklarını belirtti. Bursa'yı ve Türkiye'nin güncel meseleleri yakından takip ettiklerini ifade eden Pala, "Halkımızın ve gönüllülerimizin konular hakkında düşünce sahibi olması, görüşlerini de özgürce dile getirmesi için uzmanların da katıldığı seminer, söyleşi ve toplantılar düzenliyoruz. 25 Ocak Cuma günü saat 17.00'da da TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop'un konuşmacı olacağı 'Yeni Anayasa Süreci' konulu toplantıyı organize ediyoruz" dedi.
Pala, Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) yapılacak ve Türkiye'nin yarınlarına yönelik önemli toplantıya bütün Bursalıları davet etti.
(MŞ)

16.01.2013 14:44:26 TSI

Editör: Wan Haber