Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü, Manavgat Kent Konseyi Başkanı Hacer Bakır Sert, Çalışma Grupları başkanları ile Kadın ve Gençlik Meclisi başkanlarını bilgilendirdi.
AÜ Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü, Manavgat Kent Konseyi Başkanı Hacer Bakır Sert, Manavgat Kent Konseyi'nde yeni oluşturulan Çalışma Gruplarının başkanları, Kadın ve Gençlik Meclisi başkanları ile toplantı düzenledi.
Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, toplantıda Meclis ve Çalışma grupları başkanlarına Manavgat Kent Konseyi Çalışma Yönergesi ve yapılacak olan faaliyetler ile ilgili bilgi verdi. Proje üretilmesi ve uygulanması konusunda istişare edilirken aynı zamanda hangi konulara dikkat edilmesi gerektiği hususunda konuşuldu. Manavgat Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinden Baro Temsilcisi Avukat Metin Açıkgöz ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Kalite Koordinatörü Hamza Yalçın'ın da katıldığı toplantının sonunda Doç. Dr. Sert, Meclis ve Çalışma Gruplarına; Manavgat'a, faydalı olmak adına her grubun kendi alanları ile ilgili projeler üretmelerinin çok önemli olduğunu vurguladı.
(AK-SÇ-Y)

21.12.2012 17:42:01 TSI

Editör: Wan Haber