Nevşehir'de günlük olarak yayın hayatını sürdüren Nevşehir Kent Haber Gazetesi 9 yaşına girdi.
Nevşehir'de ilk olarak 25 Aralık 2004 tarihinde yayın hayatına başlayan Nevşehir Kent Haber Gazetesi kuruluş yıl dönümünü Kırşehir'de bulunan Grand Terme Otel'de kutladı.
Gazetenin 9. yaş kutlamasına katılımcı olarak kardeş gazete Nevşehir'de Yenigün Gazetesi çalışanları ve Kent Haber Gazetesi ve Yenigün Gazetesi Kayseri Temsilcisi Ayşe Poyraz da katıldı.
Gazete personelini Kırşehir Grand Terme Otel Yönetim Kurulu Başkanı Selami Fener, Genel Müdür Cemal Tavşan ağırladı. Termal Otelin keyfini çıkaran gazete personeli ayrıca çiğköfte partisi ile de 9. yaş kutlamalarının keyfine vardı.
Kent Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Koca yaptığı açıklamada, yayın hayatına başladığı günden bu yana gazetelerinin Nevşehir'de gündem belirleyen bir çok habere imza attığını ve Nevşehir basınına çok şeyler kattığını söyledi.
Koca, kuruldukları ilk günden bugüne kadar tarafsız, objektif ve daima doğruları savunan yayın politikasını hiç değiştirmediklerini ve okuyucularının güveni devam ettiği sürece de ilkelerinin asla değişmeyeceğini söyledi.
Koca, "Nevşehir Kent Haber Gazetesi çığır açtı. Birçok yeniliğe imza attı. Atmaya devam edecek. Nevşehir Kent Haber Gazetesi, yerel gazeteler bayii de yokken var oldu. Şimdi İlçe ve beldeler de dahil bayiiler de satılmaktadır. Nevşehir Kent Haber Gazetesi habercilikte öncü oldu. Kalite de öncü oldu. Çalışanlar açısından daha profesyonel anlamda gazeteciliğe katkı sağladı. Bugün Nevşehir halkının, okuyucularımızın verdiği destek ile ayaktayız. Nevşehir Kent Haber Gazetesi olarak gururluyuz. Bize inanan, güvenen, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere desteğini esirgemeyen Kırşehir Grand Terme Otel Yönetim Kurulu Başkanı Selami Fener, Genel Müdür Cemal Tavşan'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.
(MÖZ-SK)

24.12.2012 12:15:41 TSI

Editör: Wan Haber