Çorum'da 6 Şubat 2001 tarihinde yayın hayatına başlayan Çorum Kent Haber gazetesi, 13. yılını okurlarıyla kutluyor.
Kent Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Birkan Demirci, kentin tüm temel sorunlarının çözümü konusunda basın olarak üzerlerine düşeni yerine getirmeyi ilke edindiklerini belirterek, Kent Haber Gazetesi'nin geride kalan 12 yılda tüm kesimlerin takdirini toplamayı ve yerel gazeteler arasında düzeyli bir yer edinmeyi başardığını söyledi.
İlkeli haberciliği ön planda tuttuklarını ifade eden Demirci, "6 Şubat 2001 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz, Çorum'u kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici,tarafsız, herkese ve her kesime eşit mesafede, objektif olmayı kendine şiar edinerek sürdürdüğü yayın hayatında, 12 yılı geride bıraktı ve '13. yıla merhaba' dedi. Geride kalan yıllarda farklı, toplumun değer yargılarına saygılı, ilkeli yayın politikasından ödün vermeyen Kent Haber, Çorum yerel basınına da ayrı bir renk kattı. 12 sayfanın altına düşmeyerek okurlarına dolu dolu bir gazete sunmak için çaba sarf eden Kent Haber, tarafsızlık ilkesinden asla taviz vermeyecektir" diye konuştu.
Kent Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Güley, ise yayın hayatı süresince hep doğru, objektif ve tutarlı olmaya çalıştıklarını söyledi. Güley, "Kent Haber olarak Çorum'a ve Çorumlulara karşı kendimizi sorumlu gördük ve bu sorumluluğun bilinci içinde hareket ettik. Kent Haber çalışanları, okuyucularımızın verdiği destekle daha iyiyi, güzeli ve Çorum için hayırlı olanı yapmanın çabasında 24 saat çalışıyor. Geçen her yılın ardından gazetemiz farklı, toplumun değer yargılarına saygılı, ilkeli yayın politikası ile okurlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Çorum'a ve Çorumlulara karşı kendimizi sorumlu görüyor ve bu sorumluluğun bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Haberlerimizde objektif olmak için gayret gösteriyoruz ve tarafsız bir yayın sürdürmek için mücadele ediyoruz. Halkımıza her zaman doğru haber okutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
(MMY-BÖ)

06.02.2013 17:43:46 TSI

Editör: Wan Haber