PTT 1. Lig'de cumartesi günü deplasmanda yapacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına devam eden Samsunspor'da futbolcular kenetlenerek galibiyet yemini etti.
Kırmızı-beyazlı takım, Nuri Asan Tesisleri Çalık YEDAŞ İdman Sahası'nda yaklaşık 1.5 saat süren bir antrenman yaptı. Soğuk havada yapılan idman kültür-fizik hareketleriyle başladı. Daha sonra tam sahada taktik ağırlıklı çalışma gerçekleşti. Teknik direktör Besim Durmuş, çift kale maçta tüm oyuncularına şans verdi. Zaman zaman ise oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu. İdmana hafif sakatlığı bulunan Musa Aydın dışında tüm futbolcular katıldı. Burak Çalık ve Oğuzhan Azgar düz koşu yaptı.
Bu arada idman sonrası teknik direktör Besim Durmuş oyuncularını toplayıp kenetlenmelerini istedi ve yaklaşık 20 dakika bu halde konuşma yaptı. Konuşmanın sonunda ise galibiyet yemini edildi.

GENÇLERE GÜVENİYOR
Teknik direktör Besim Durmuş, genç oyuncuların üzerinde titizlikle duruyor. Oyuncularını her
fırsatta uyaran Besim Durmuş, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Her zaman formanız hazır. Yeter ki siz buna ulaşın" diyerek gençleri motive ediyor.

MUSA SİNAN HAZIR
Uzun bir süre sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan ve Bucaspor maçında oyuna sonradan giren Musa Sinan'ın her geçen gün formu yükseliyor. Çift kale maçta eski günlerine döndüğünün sinyalini veren Musa Sinan, "Göreve hazırım" dedi.
(SAM-SLH-Y)

05.12.2012 13:54:53 TSI

Editör: Wan Haber