İzmir'in Selçuk ilçesinde oturduğu apartmandan bıçakla tehdit edilerek kaçırıldığını öne süren 19 yaşındaki genç kız, kendisini kaçıran kişiyi silahla vurduğunu belirterek jandarmaya teslim oldu.
Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Selçuk ilçesi Atatürk Mahallesinde yaşandı. Selçuk Atatürk Mahallesi'nde oturan 19 yaşındaki B.K., emniyetteki ifadesinde evinin kapısının çalındığını ve kapıdaki kişiyi tanımadığını öne sürerek bıçak zoruyla kaçırıldığını söyledi. Genç kızın iddiasına göre, kaçırıldıktan sonra Şirince'de bir köprü altında alkollü bez ile bayıltılan ve kendine geldiğinde ise bir sandalyede ellerinin ve kollarının bağlı şekilde olduğunu gören B.K., tuvalete gitmek istediğini söyledi. Tanımadığı kişi tarafından elleri çözülen genç kız bu sırada şahsın üzerindeki silaha sarılarak yaralama olayını gerçekleştirdi. Olayın ardından kaçan genç kız, jandarmaya giderek teslim oldu.
Genç kızın tarifi üzerine olay yerine giden jandarma ekiplerinin, herhangi bir ceset ya da kan izine rastlamadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtilirken, ekiplerin genç kızın oturduğu bölgedeki güvenlik kameralarına el koyduğu ve görüntülerin inceleme altında olduğu öğrenildi.
(NÖS-AH-AŞ-Y)

02.02.2013 13:45:54 TSI

Editör: Wan Haber