Kadıköy'de kapıcılık yapan bir şahıs, kendisini aldattığını düşündüğü eşini bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan genç kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi Güneşli Sokak'ta bulunan bir sitede meydana geldi. Sitede apartman görevlisi olarak çalışan Enver A.'nın (33) eşi S.A. (29) de evlere temizliğe gidiyordu. İddiaya göre, 2 çocukları bulunan çift, sabah saatlerinde evlerinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Enver A., eline geçirdiği bıçakla eşi S.A.'yı çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olayın şokunu üzerinden atan öfkeli koca, pişman olarak hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Enver A., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken S.A. da sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden, kolundan, kalçasından ve bacağından bıçak darbeleri aldığı öğrenilen genç kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Öte yandan eşini bıçaklayan Enver A.'nın polise verdiği ifade de, eşinin kendisini aldattığını düşündüğü için bıçakladığı öğrenildi. Enver A. ifadesinde şunları söyledi; "Eşim sabah bir eve temizliğe gidecekti. Ancak ev sahibi bana mesaj atarak eşimin gelmemesini hastaneye gideceğini iletti. Bunu eşime söyledim. Sabah dışarı çıkmıştım. Geri döndüğümde eşim evde yoktu. Çocuklarım işe gittiğini söyleyince şüphelendim. Temizlik yapacağı eve gidince, dışarıda bir arabada bir adamla oturduğunu gördüm. Taksiyle aracı bir süre takip ettim. Sonra sinirlenerek eve döndüm. Bir süre sonra eşim eve geldi. Nerede olduğunu sorunca tartışma çıktı. Çok sinirlendim. Sinirlerime hakim olamayınca onu bıçakladım".
Olay yeri inceleme ekipleri çiftin evinde incelemelerde bulunurken, olay yerine getirilen Enver A. gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Olay sonrasında yaşananlar ise sitenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde dışarı çıkıp sağlık ekiplerini bekleyen Enver A., bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınıyor. Sağlık ekipleri de yaralı kadını sedye ile ambulansa taşıyor.
Çiftin oturduğu binanın sakinleri de olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çiftin şimdiye kadar hiç tartışmasına şahit olmadıklarını belirterek olay karşısında duydukları üzüntüyü dile getirdiler.
(HÖ-ÇK-Y)

30.11.2012 14:45:33 TSI

Editör: Wan Haber