İlk evliliğini 22 yıl önce yapan H.B, eşi 1996’da hastalanıp yaşamını yitirince bu evliliğinden sahip olduğu çocuğuyla ailesinin yanına yerleşti. Bu sırada H.B., Mehmet Ok ile sevgili oldu ve ilişkisini çevresinden gizli tuttu. H.B. birkaç yıl sonra Ok’tan ayrıldı.

DHA’nın haberine göre olaylar bu noktadan sonra şöyle gelişti:

Ok, “İlişkimizi ailene söylerim” diyerek H.V.’yi tehdit etti ve kadına tecavüz etmeye başladı.

Ok, 2005 yılında ikinci evliliğini yapan ve iki çocuğu daha olan H.V’ye saldırılarını sürdürdü. Ok, ilişkilerini bu kez de “eşine söyleyeceği” tehdidiyle kadına tecavüz etmeye devam etti.

10 gün önce H.B.’nin evine gelen Ok, kadını kaçırdı. H.B.’yi getirdiği evde döven Ok, daha sonra kadına bir kez daha tecavüz etti. Ok bir gün sonra H.B.’yi bıraktı.

Ok dün de H.B.’yi telefonla arayıp, “Eve geleceğim, sana yatağında tecavüz edeceğim” dedi. H.B. de, Ok’un gelmesine karşı çıkarak, “Gelme, oruçluyum” diyerek vazgeçirmeye çalıştı. Ancak Ok, H.B.’nin evine geldi. H.B., Mehmet Ok’un gelmesi üzerine ruhsatsız tabancasını alarak kapıyı açtı. H.B., “Yeter artık senden çektiğim” dedi. Tabancayı gören Ok, merdivenlerden inip kaçmaya çalıştığı sırada H.B., arkasından ateş etti. Boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerine altı mermi isabet eden Ok, olay yerinde öldü.

H.B., polisi arayarak, “Birisini öldürdüm. Gelip beni alın” dedi. Gözaltına alınan H.B., yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi. (DHA, ZETE)

Editör: Wan Haber