Ordu'nun Fatsa ilçesinde 16 yaşındaki genç, girdiği bunalım sonucu "Kendimi köprüden atacağım" diyerek ırmağa atladı. Kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, dün saat 18.00 sıralarında çalıştığı iş yerinden çıktıktan sonra yaya olarak giderken arkadaşlarına, "Ben kendimi köprüden atacağım" diyen Okan Türkmen (16), daha sonra Bolaman Köprüsü korkuluklarından aşağı atladı. Olayı ihbar alır almaz Bolaman Köprüsü'ne gelen polisler, gence ulaşamadı. Bir polis memuru, ırmağın denizle birleştiği taraftan "Beni kurtarın" diye bir ses duyduğunu söyledi. Okan Türkmen'in arkadaşları da polis ekiplerine, "Biz onu ikna ettik ama bizden ayrıldıktan sonra kendisini atmasından korkup şüphelendik ve arkasından koştuk ama kendisini ırmağa attı" dedi.
Olayın duyulmasından sonra olay mahalline Okan Türkmen'in çalıştığı iş yeri sahibi geldi. İş yeri sahibi Okan ile gün içerisinde bir sorun yaşamadığını, saat 17.00 gibi iş için şehir merkezine gittikten bir müddet sonra olayı duyduğunu söyledi.
Daha sonra ise olay yerine gencin ailesi geldi. Olay yerinde sinir krizleri geçiren aileyi polis ekipleri güçlükle sakinleştirebildi. Aile, gece boyunca Bolaman Köprüsü'nün yanından çocuklarının bulunmasını bekledi.
Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar, "Öğrendiğim kadarıyla iş yerinden eve gitmek üzere akşam 18.00 gibi çıkan Okan Türkmen, yolda yürürken 'ben köprüden kendimi atacağım' demiş ve atmış" dedi.
129. Nolu Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri gece ve sabah arama çalışmalarını sürdürürken, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ve Ordu AFAD ekipleri de sabah saatlerinde olay yerine gelerek genci arama çalışmalarına devam ettiler. Okan Türkmen'i arama çalışmaları devam ediyor.
(MY-SLH-ÖZ-Y)

24.01.2013 13:31:39 TSI

Editör: Wan Haber