Ünlü sanatçı Kenan Doğulu, 14 Şubat'ı sevgilisi Beren Saat ile geçireceğini belirterek, "Bu sene çok çalıştık. Biraz dinlenelim dedik. 3-4 tane teklif geldi. Ama hep yaptığım işleri de tekrarlamak istemiyorum. Bu günü dinlenerek ve eğlenerek geçireceğiz" dedi
Uludağ'da Grand Yazıcı Otel'de düzenlenen Winterfest için konser verecek olan ünlü sanatçı Kenan Doğulu, 14 Şubat Sevgililer Günü ve yeni albümleri hakkında açıklamalarda bulundu. Uludağ'a gelmeyi çok sevdiğini belirten ünlü sanatçı, "Uludağ bana enerji veriyor. Kayak yapmayı çok seviyorum. Daha çok snowboard yapıyorum. Bu benim tercihim" dedi.
Klip çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Doğulu, şöyle devam etti:
"Yeni klibimiz önümüzdeki hafta yayında olur diye düşünüyoruz. Bugünler de montajı bitiyor. 'aşka türlü şeyler için', son albümdeki şarkılardan bir tanesi. Nihat Odabaşı çekti. Çok da güzel oldu. Çok heyecanlıyım. İnşallah herkes sever."

"14 ŞUBAT'TA ÇALIŞMAYACAĞIM"
14 Şubat'ta sevgilisi Beren Saat ile program yapacağını belirten Doğulu, "Çok çalıştık. Bu sene de biraz dinlenelim dedik. 14 Şubat'ta 3-4 tane teklif geldi. Ama hep yaptığım işleri de tekrarlamak istemiyorum. Daha önceki projelerle aynı şeylerdi. Bu seneyi yine dinlenerek ve eğlenerek geçireceğiz" şeklinde konuştu.

"BİZİM İÇİN HER GÜN 14 ŞUBAT"
Bir gazetecinin "14 Şubat için sevgilinize bir hediyeniz var mı?" sorusuna ise Doğulu, "Tatlı tatlı hediyelerimiz var. Enerjimiz güzel ve keyfimiz yerinde. Onun için de her günümüz de bizim için sevgililer günü" cevabını verdi.
Yabancı şarkı çalışmalarının olduğunu ifade eden Doğulu, "Çok farklı demolarım var. Onları önümüzdeki günlerde değerlendirmeye almak istiyorum açıkçası. Eurovizyon'dan kalma şarkılarım var. Önümüzdeki aylar nelere gebe göreceğiz" dedi.
Sevginin kendisi için yaşam kaynağı olduğunu kaydeden Doğulu, "Sevgi, aşktır ve sudur. Sevgililer günü de suyun kaynağıdır. Sevgilinizi sevin. O da sizi sevsin inşallah" ifadelerini kullandı.

"PARAYLA ALINAN HEDİYE BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL"
14 Şubat'ın insanlara çok güzel duygular getirdiğini anlatan Doğulu, "Bugüne tamamen düzmece bir gün diyenler var. Ama bazen romantik olmayan insanların biraz dürtüye ihtiyacı var. Ben parayla alınan hediyeden çok, yapılan hediyelerden çok hoşlanıyorum. Kartondan, kağıttan, şarkıdan sözden mesela. O günün diğer günlerden daha farklı olduğunu göstermek için yapılan bu mesajları seviyorum. Bu yüzden illa 'ben kol düğmesi alayım, etek alayım' tarzından öte, yapılmış hediyeler benim için çok güzel" dedi.

"SEVGİLİME HER ZAMAN ŞARKIM VAR"
Bir gazetecinin 'önümüzdeki şarkılarda sevgilinize özel şarkılar var mı?" sorusuna ise Doğulu, "Tabi ki var. Her zaman var. Bu tür şarkılar zaten sevgiliye yazılır" dedi.
(YS-YHY-Y)

12.02.2013 00:07:36 TSI

Editör: Wan Haber