Hollanda'nın Utrecht Turizm Fuarı ve Avusturya'da Viyana Turizm Fuarı'na katılan Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), Kemer ve bölgesinin turizm potansiyelini fuar ziyaretçilerine tanıttı.
150 ülkeden bin 500 civarında turizm kuruluşunun katıldığı Utrecht'te GATAB, tur operatörleri ve fuar ziyaretçilerine Kemer Bölgesi'ni tanıttı. GATAB'ın Kemer standını ziyaret edenler arasında Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır ile Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut da yer aldı.
Utrecth ve Viyana fuarlarının başarıyla tamamlandığını vurgulayan GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, "Avrupa destinasyonunun önemli fuarlarından olan Utrecht Fuarı Kemer ve bölgemizin tanıtımı açısından son derece önemliydi. Başarılı bir tanıtım gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. 2013 yılı hedeflerimizden biri de Kemer ve bölgemize gelen Hollandalı misafirlerimizin sayısını artırmak olacaktır. Ayrıca Viyana'da Avusturyalıların ülkemize ilgisi yoğun oldu. 2013'ten umutluyuz" dedi.
Turizm fuarlarının tanıtım açısından önemine ve Kemer'in turizm fuarlarındaki yerine dikkatleri çeken Başkan Yusuf Üras, "Önümüzde EMITT Turizm Fuarı var. Tüm çalışmalarımızı o yönde yoğunlaştıracağız. Biz her yıl olduğu gibi fuarlara katılarak Kemer'i tanıtmayı ve Bölgemize gelecek turist sayısını her yıl artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
(SK-Y)

14.01.2013 14:06:03 TSI

Editör: Wan Haber